De nieuwste haarmode.

Wordt het tijd dat er iets gaat veranderen? Misschien is een verandering aan je haar dan wel de juiste oplossing? De nieuwste haarmode is vaak lastig te bepalen en je weet ook niet of dat wel bij je gezicht zou staan. Wanneer je erg in twijfel zit over welk kapsel je moet nemen is het handig advies te vragen bij een kapper in de kapsalon. De kappers hebben veel ervaring en veel kennis als het gaat om haar en om de nieuwe trends. Ze kunnen je helpen en uiteindelijk er natuurlijk voor zorgen dat je met opgeheven hoofd de salon weer verlaat. Kappers zoals Studio Looks zijn ervoor opgeleid zorgvuldig om te gaan met je haar en hier natuurlijk de juiste middelen en producten bij te gebruiken, ze zorgen er ten alle tijden voor dat je haar zo min mogelijk beschadigt wordt. 

Haarherstel.

Wanneer je de nieuwste haarmode wilt volgen en hier aan mee wilt doen moet je soms je haar compleet veranderen. Wanneer je je haar compleet moet veranderen kan het zijn dat je je haar moet gaan verven en dit dan ook om de zoveel maand moet bijhouden. Het verven van je haar is slecht en vooral wanneer je het moet of gaat blonderen. De chemische behandelingen die gedaan worden wanneer je je haar gaat kleuren kunnen de structuur erg beïnvloeden. Een behandeling waarin het de structuur aantast kan zo extreem worden dat het bijna niet meer gerepareerd kan worden om het zo maar even te noemen. Het product Protection cheveux complexe wordt vaak gebruikt bij het verven, dit product zorgt namelijk voor bescherming tijdens deze ingrepen op je haar. 

 

Ook voor mannen.

Naar de nieuwste haarmode kijken is niet alleen voor vrouwen interessant, voor mannen is dit net zo belangrijk. Wanneer een man naar de kapper gaat is dit vaak voor het weer laten bijwerken van zijn huidige kapsel, een man moet daarom ook vaker en sneller naar de kapper dan dat een vrouw dat moet. Verder wanneer een man een baard of snor laat staan wordt dit dan ook gelijk bijgewerkt, zodat ook dit er weer strak en netjes uit ziet. Wil je nou nog meer te weten komen over nieuwe haarmode voor man en vrouw? kom een keer langs of neem een kijkje op onze website. Op onze website vind je niet alleen informatie over nieuwe trends maar over nog veel meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.