Op zoek naar damesmode Den Haag?

Heb je nou elke ochtend het probleem dat je gewoon niet weet wat je aan moet? of dat je voor de spiegel staat en je gewoon toe bent aan iets nieuws? ik kan je verzekeren dat je niet de enige bent die dit probleem heeft. Wanneer je nou in de buurt van Den Haag woont zou je is damesmode Den Haag op kunnen zoeken. Ze hebben hier bij Marijke mode  enorm veel keus en hebben een ruim assortiment in kleding, je kunt het je zo gek niet bedenken. De kledingstukken die verkrijgbaar zijn gaan van pantalons tot vesten tot enorm leuke blousjes. Daarnaast is de winkel makkelijk te bereiken en te betreden ook voor mensen die in een rolstoel zitten of lopen met een rollator. We hebben er namelijk voor gezorgt dat de drempels verlaagt zijn.

 

Het assortiment.

De kleding bij damesmode Den Haag is vooral gericht op mensen boven de 50, maar iedereen is welkom in onze winkel. Wanneer je de winkel betreedt zou je zien dat we alles goed geordend hebben hangen, en dat alles erg overzichtelijk is. We hebben de winkel zo ingedeeld dat de collectie op type, kleur en maat hangt. Doordat de winkel zo goed geordend is kun je makkelijk vinden waar je voorkomt zonder eerst de hele winkel af te zoeken. Ons assortiment bestaan uit verschillende merken zoals Sensia, Wega fashion, Bassini en 4ever, ook dit hangt geordend in de winkel. Wanneer je bij ons langs komt helpen we je graag te vinden wat je zoekt zodat jij je kledingkast weer een stukje voller kan maken. De items die in onze winkel te vinden zijn pantalons, t- shirts, vesten, rokken en nog veel meer, tegenwoordig kun je ook een mondkapje bij ons kopen met een leuk printje.

 

De service.

De service van damesmode Den Haag is zo geregeld dat de winkel voor iedereen makkelijk betreedbaar is, de drempels zijn bijvoorbeeld verlaagd voor wanneer je met een rolstoel naar binnen zou moeten. Verder wanneer je zelf geen vervoer hebt en dus niet in de gelegenheid bent om bij de winkel te komen hebben we een breng en ophaal service vanuit de winkel, deze is volledig gratis.Je wordt thuis opgehaald en bij de winkel afgezet, je kunt dan rustig shoppen in de winkel en wanneer je klaar bent wordt je ook weer thuis afgezet, beter kan niet toch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.