Osteopathie voor kinderen & baby’s: Hoe werkt het?

Kind

Als baby’s of kinderen veel huilen en vage klachten ervaren waar de huisarts niet zo één twee drie een antwoord op heeft dan is osteopathie een goede optie. Osteopathie voor kinderen en baby’s werkt heel erg zacht, en brengt hun kleine lijfje weer in balans. De osteopaat doet dit door te voelen waar de beweeglijkheid van het lichaam verminder is. Zo kan het zijn dat de wervels deels vastzitten door een heftige geboorte, of dat er zich teveel stress heeft vastgezet in bepaalde delen van het lijf. Osteopathie voor kinderen en baby’s richt zich op het verwijderen van het teveel aan stress en druk, en op het losmaken van alle organen en weefsels.

Osteopathie voor kinderen & baby’s als alternatieve geneeswijze

Veel mensen hebben al van alles geprobeerd met hun kind voordat ze op deze behandelwijze komen. Het is eigenlijk vreemd dat osteopathie voor kinderen en baby’s nog niet zo bekend is, want het heeft vaak wonderlijke effecten. Als het teveel aan stress wordt verwijderd en het lijfje kan zich weer ontspannen lijkt het vaak een ander kind. Ouders zijn vaak verbaasd als ze zien hoe gemakkelijk de osteopaat bepaalde klachten weg lijkt te nemen. Ondanks dat het een alternatieve geneeswijze is zou het veel meer erkenning mogen krijgen. Osteopathie voor kinderen & baby’s werkt namelijk effectief, maar ook volwassenen hebben ontzettend veel baat bij deze behandelingen.

Wat kost een behandeling osteopathie?

Ben jij benieuwd wat een osteopaat voor jou of je kindje kan betekenen? Maak dan snel een afspraak, bijvoorbeeld bij een osteopaat in Venlo of iemand bij jou in de buurt. Deze behandelingen vallen bij je zorgverzekering onder de noemer alternatieve geneeswijzen. Dat wil zeggen dat ze doorgaans (gedeeltelijk) worden vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Als je het precieze bedrag wilt weten dat je vergoed krijgt moet je even contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar, zij kunnen je er alles over vertellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.